Möt Jackson Jones 18 år

Hej allihop!

För er som inte känner mig, mitt namn är Jackson Jones och jag är 18 år. Jag föddes in i en medial familj vilket gör mig minst sagt en aning välsignad! Att vara sex stycken medium i en familj måste vara något sorts spirituellt rekord, tror jag!

Då både min mamma och pappa är internationella medium tillsammans med mina tre syskon så blev spiritualismen väldigt naturlig för mig och att växa upp i en sådan miljö gav mig så många möjligheter att det inte dröjde länge förrän jag hade min första ”spirituella” upplevelse.

Min pappa är Jeff Jones, som jag är säker att många av er redan känner! Jag måste få säga att jag är väldigt stolt över hans arbete och prestationer och speciellt då vad han har gjort inte bara för spiritualismen men för världen och Sverige i synnerhet.

Han är i mitt tycke ett av vår tids största medium och jag är inte partisk när jag säger det! Det är helt enkelt så att i mitt ”unga” liv har jag haft förmånen att få möta och sitta med några av Englands, Wales’, Sveriges och Tysklands bästa medium.

Jeff, min pappa, har hjälpt mig förstå min värdefulla gåva som Gud har gett mig och jag ser fram emot att få dela den med världen. Jag har blivit Akademins ”röst” för andra unga, kämpande medium som kanske inte vet vem de är eller ens vet om att de är mediala.

Jag har lärt mig vikten av att vika en kväll i veckan för att sitta och utveckla mitt mediumskap. Jag sitter just nu i en utvecklingscirkel för mentalt mediumskap tillsammans med en erfaren lärare. Det som har hjälpt mig under min spirituella resa var att delta i några helgkurser i Sverige tillsammans med The Academy of Excellence.

Min bästa erfarenhet och tid var när jag tillsammans med The Academy of Excellence deltog i The Rhythm of Life Tour på Marholmen, Sverige. Vilken vecka det var!! Den tog mig med storm! Det fanns många höjdpunkter såklart men den som förändrade något inom mig var när jag fick bevittna en kväll med fysiska fenomen/transfiguration. Den kvällen bevisade, utan minsta tvivel, för alla närvarande att den mänskliga själen lever vidare efter den så kallade fysiska döden! Det visar också att jag har en lång väg att gå och så mycket kvar att lära.

Veckan var fylld med lektioner och workshops där varje dag hade sitt eget tema och lärare. Då jag är så ung så var The Rhythm of Life så veckan så viktig för mig eftersom jag lärde mig så mycket om mig själv och mitt mediumskap och om det är någon som letar efter sätt att förbättra sin nuvarande kunskap eller få mer erfarenhet och verktyg inom mediumskapet så vill jag varmt rekommendera The Rhythm of Life Tour – Sommar Retreat.

Lärarna och mediumen visade sig ha en stor kunskap inom sitt område och när det gäller livet i allmänhet! Detta gjorde att jag kände mig så trygg i gruppen där åldrarna gick från mig som var sjutton år då upp till några som var sjuttio år unga. Åldern spelade ingen roll utan vi blev en sann spirituell familj!

The Rhythm of Life veckan också känd som en Spirituell Sommar Retreat, kommer att hållas den 6-13 juli 2019 på Marholmen som ligger i hjärtat av Stockholm. Ungdomar är välkomna. Jag kommer att vara där och om jag kan hjälpa er med några frågor så var snälla och ta kontakt genom info@jeffjones.se

Jackson Jones. Medium/Healer under utveckling.

Program 6-13 juli 2019

Årets program bjuder på många djuplodade föreläsningar och lektioner inom andlig och medial utveckling -  men ger även tillfälle att dansa, sjunga och fira vår andliga gemenskap!

Programmet för 2019 kommer inom kort!!!
'
En del av programmet 2018 var bl a:

Fysiskt Mediumskap - Vad är myt? Vad är verklighet?
Jeff föreläser och demonstration av fysiskt mediumskap, ett av de mest livsomvälvande fenomenen som finns. En chans att fördjupa sina kunskaper inom ett område som visar att inget är omöjligt. 

Transmediumskap - fördjupa din länk till andevärlden
Jeff föreläser samt håller workshop inom detta viktiga fenomen. Det enda sättet för andevärlden att sprida sin kunskap till oss här på jorden. 

Psykologi i relation till Mediumskap - finn balansen i din känslighet
Julie föreläser och håller workshop om hur du kan arbeta ur ett sant holistiskt perspektiv, där du lär dig hantera din och klienternas känslighet på ett tryggt sätt och skapa möjligheten för en djupgående förändingsprocess.

Spiritual Healing - läkande utan gränser

Distans Healing Afton
 

Lärare & Team 

Jeff Jones - internationellt 
erkänt medium, healer & lärare.

Efter 40 års yrkeserfarenhet är Jeff en av Europas absoluta topplärare inom Spiritualismens mediala fenomen.

Unikt för Jeff är att han inte bara har kunskapen, han har även förmågan att demonstrera alla fenomenen på en mycket hög nivå.

Läs mer om Jeff här; jeffjones.se


Julie Jones är en väl ansedd l
lärare inom psykologi på Cardiff Univeritet samt inom The Academy of Excellence. 

Utöver detta är Julie ett väl ansett medium och healer och har ett unikt signum när hon arbetar då hon kan förena både himmel och jord.

Läs mer om Julie här;
The Academy of Excellence
 

Veronika Lundholm - Värdinna / Koordinator

Veronika är den du vänder dig till med dina frågor och som gör sitt bästa att lösa de praktiska utmaningar som eventuellt kan dyka upp under vår vecka tillsammans.

Hon arbetar även som koordinator på The Academy of Excellence och  är den som håller i trådarna gällande kontoret.

Maria Morén - Administratör / Assistent

Maria är administratör för vår hemsida/FB-sida och kommer även att finnas till hands på Marholmen för att hjälpa Veronika lösa de praktiska utmaningar som eventuellt kan uppstå.

Maria är också elev inom Akademins utbildningsprogram och är under träning för att bli ett spirituellt medium.