Vad är The Rhythm of
Life Tour?

loading...

Hej och välkomna till Rhythm of Life sommar vecka, några av er kanske undrar vad Rhythm of Life veckan handlar om?

För ca femton år sedan höll, Jeff Jones, internationellt medium, en vecka som var benämnd som en sommarskola i hjärtat av Cardiff som är huvudstad i South Wales Storbritannien.

Tanken bakom denna sommarskola var att skapa en vecka där likasinnade spirituella människor kunde samlas tillsammans för en vecka av sann spirituell gemenskap samtidigt som den skulle erbjuda utbildning, utveckling, föreläsningar workshops inom alla aspekter av mediumskapet, och naturligtvis tillsammans med massor av roliga och sociala aktiviteter!

Veckan välkomnar alla som vill lära sig mer om livet och sitt själva tillsammans med de många olika aspekter av mediumskapet. Programmet är noggrant utformad för att hjälpa alla oberoende på vilken nivå i deras utveckling ni befinner er på, men speciellt för alla er som precis påbörjat er andliga själs-/utvecklingsresa och er som söker efter en känsla av andlig tillhörighet.

Efter de första fem framgångsrika åren, blev det beslutat att arrangera skolan i olika länder, och tanken bakom att besöka olika länder och kulturer var helt enkelt länkat till karma och vårt karmiska arv. Det blev känt att genom att vidröra de olika länderna och dess energier faktiskt stärker mediumskapet hos alla deltagare.

Även om sommarskolan arrangerades i Wales vid många tillfällen,  hade The Rhythm of Life Tour nöjet att besöka andra länder som England, Tyskland, Spanien och Sverige. Många av deltagarna som deltog i veckan blev regelbundna besökare till oss och återkom varje år.

Alla våra gäster fick några djupa spirituella insikter och erfarenheter som de bär med sig i deras hjärtan för alltid. Några sa att de var så djupt berörda av deras erfarenhet från Wales och att dessa minnen aldrig skulle glömmas bort.

Dock beslutade skolan att ta en paus några år på grund av Jeff och hans omfattande resor och arbete. År 2015 kontaktade några av de gamla deltagarna Jeff via The Academy of Excellence och frågade om det var möjligt för Jeff Jones att arrangera en ny vecka då de saknade dessa så. Efter mycket eftertanke och då Jeff blev påmind av alla härliga och glada minnen beslutade han sig att åter starta upp sommar retreat skolan igen.

Vi började med  (RLT) Sommer Retreat under 2018 och det arrangerades på Marholmen i Sverige och 2019 hölls det även då på Marolmen med lika stor succé. Vi hoppas att detta bara är början för många sommar retreats i framtiden. Vi ser ser fram emot 2021 då denna otroligt spännande vecka flyttar till Wales.

The Rhythm of Life - Sommar Retreat 2021 går av stapeln precis mitt i hjärtat av Cardiff och det magiska Wales. Vi har noggrant samlat ihop ett Walesiskt team av Medium/Föreläsare. The Academy of Excellence är mycket glada att kunna erbjuda alla våra gäster ett brett utbud av föreläsningar, som i sin tur kommer att stimulera "sinne, kropp och själ" tillsammans med utveckling inom alla aspekter av mediumskapet.

Välkomna!
 

Vår filosofi

"Vi är alla först och främst spirituella varelser som har en fysisk, materiell erfarenhet"

Genom att ta ett filosofiskt närmande för att titta lite djupare i ovanstående citat, borde ge en påminnelse till vilken sanningssökare som helst att:

 "vi i första hand är en andlig entitet som har en fysisk upplevelse"  

The Rhytm of Life Tour, har firat många år av succé och dess fokus ligger i att samla alla spirituellt likasinnade människor tillsammans från livets alla olika vägar.
Tillsammans tillåter veckan alla att fira sin Spiritualitet, unikhet och mest av allt sin sanna identitet.

Genom det faktum att vi alla är skapta av universums kärlek, betyder helt enkelt, att vi alla är ande/andliga och därav kommer denna speciella vecka attrahera alla de med spirituella aptit. Det kommer att ge alla en möjlighet att utforska och utvecklas från en personlig, spirituell och medialt perspektiv.

Under åren har vi verkligen blivit medvetna om hur viktigt det är att ha en sådan vecka! 
Genom att arrangera "En spirituell/resa" betyder det att det handlar inte bara om att samla likasinnade männsikor tillsammans, det kommer naturligtvis också ge många nya erfarenheter på ett individuellt plan.

Genom övningar, utbildning och utveckling inom de olika nivåerna av fenomenen och  mediumskapet, hoppas vi på att inspirera varje individ att finna sin inre potential och form,  och detta kommer att ge dom evigt positiva minnen att bära med isg i deras liv och framtida arbete.

Att skapa en spirituell mötesplats som denna, så ser vi också fram emot de framtida veckor under de kommande åren. Att föra fram personlig/spirituell gemenskap, ger många möjligheten att utforska vem "vi verkligen är".
Oavsett vilken nivå du befinner dig på i din personliga/spirituella utveckling eller mediumskap...