Vårt Team utökas med en ny projektledare

Hej alla kära vänner!
Här kommer en liten uppdatering till er! Vi vill tro att Ni alla har det bra och med gott humör!
Som många av er säkert vet, är organiserandet av en internationell spirituell vecka, som The Rhythm of Life tour, mycket tidskrävande och en prövning även för den mest erfarne!
The Rhythm of Life tour firar sitt andra år med stor framgång, och vi blickar framåt 2020 och vidare!

Hur som helst, i samma takt som Rhythm of Life växer, så växer även arbetsbördan och därför har vi sökt efter frivilliga som kan hjälpa oss! Lyckligtvis, för oss, har vi haft nöjet att arbeta uppe i Luleå, där vi mött så många generösa själar! En av dessa generösa själar med stort hjärta som stigit fram är en dam som heter Malin Lindgren.

Jeff Jones och hans team är så exalterade och glada att få välkomna vår nyaste medlem, en kär vän Malin Lindgren från det vackra norr - Skellefteå. Vi har lärt känna Malin under en tid tillbaka och vi känner till hennes djupa sympatier att tjäna den spirituella världen. Människokärleken är det som är hennes verkliga kall!

Vi vet att med Malins förmågor och personlighet tillsammans med hennes kreativa sinne, kommer The Rhythm of Life Tour bli ännu rikare och mer välsignat genom att ha henne ombord! Så ett personligt “Tack” Malin, jag vet att teamet kommer öppna sina hjärtan för dig och ditt arbete!

Så kära vänner, om ni i framtiden har funderingar beträffande The Rhythm of Life Tour, kommer Malin vara den som tar hand om dig och dina frågor och funderingar!

Jeff Jones & Team

Låt oss få presentera vårt otroliga & fantastiska Lärar / Terpeut Team 
2019

Program 6-13 juli 2019

The Academy of Excellence hedrar sig själv genom att erbjuda en komplett holistiskt närmande till alla våra gäster tillsammans med att applicera det in i vårt utbildningsprogram, så att alla våra studenter blir mycket väl tillvaratagna och omhändertagna!

Det fantastiska teamet i årets program är så exalterade och jag vet att var och en kommer att krydda sin egna dag och veckan!
Från nybörjare upp till avancerade, så finns här "någonting för alla" Även om veckan kretsar runtomkring  spiritualitet, Mediumskap, Helaing, Psykologi etc, så finns där fortfarande ett varierat omfång av ämnen för alla att omfamna.

Där kommer att finnas fördjupade föreläsningar och workshops med mycket praktiska övningar. Alla ämnen har en fullkomlig  fokus på personlig/spirituell och medial utveckling. Genom att lära sig att väcka sin ande tillåter dig att hitta den där inre balansen mellan kropp, sinne och ande, detta vill vidare tillåta din ande att glädjas inom den positiva universella delen av livet där du finner din egen rytm, ljud and viktigast av allt, ditt leende!

Här kan du du läsa mer om VAD denna fantastiska vecka erbjuder:

Program för 2019 

Morgon meditation eller Morgon yoga -  Där finns inget bättre sätt än att starta vårt dagliga program genom att vi erbjuder våra gäster tidig morgon Medi-Yoga till de som är subtila och lite mer erfarna. Emellertid, för de som inte har så lätt att ta sig upp och ned på marken, erbjuder vi en stilla Meditation. Normalt så sker dessa aktiviteter ute i naturen (beroende på vädret). Att sitta & bada i morgonens solsken tillåter solen att ge föda till vår tallkottkörtel som stimulerar en känsla av godhet och välmående. Båda aktiviteterna är guidade av våra skickliga och erfarna lärare.

Låt oss bli fysiska – Detta är vårt tema för vår dag med Jeff Jones:
En dag av inblick i transmediumskapet och det Fysiska Mediumskap

Detta är en av det mest spännande former av mediumskapet! För att fysiskt mediumskap ska kunna genomföras så måste alla kraven bli bemötta och där måste finnas ett fysiskt medium närvarande! Den här formen av mediumskap är "Naturligt Objektivt "! Och vad som än produceras i rummet ska alla kunna se och höra samma sak! Jeff Jones kommer att erbjuda två separata experimentella seanser under veckan! Den första genom att demonstrera fysiskt fenomen i normalt dagsljus! Den andra i rött ljus med ett kabinett.

Trans Mediumskap - Afton workshop
Trans mediumskap är en väsentlig aspekt av mediumskapet! Har du Trans potential? Skulle du vilja lära dig hur du kan fördjupa din länk till Andevärlden? Under veckan kommer vi att ge en föreläsning om Trans mediumskapet tillsammans med att hjälpa de som kan ha eller visar potential! Ett genuint tillstånd av trans kan ses som en mer direkt länk av kommunikation som kan bli förlitas på och testas!

Psykologi in  Mediumskapet - Att ta hand om sig själv genom att sätta gränser!
Spirituell Healing är redan en erkänd komplementär terapi i Storbritannien. Likväl, så är Mediumskapet också erkänt inom den terapeutiska världen också! Julie kommer erbjuda Föreläsningar and workshops angående hur man kan arbeta och fungera inom den terapeutiska miljön tillsammans med att ha en komplett holistiskt perspektiv. Vi kommer att lära eleven i hur man sätter gränser tillsammans med att bygga bron mellan den fysiska verkligheten av sig själv tillsammans med att förlänga bron in i din mediala potential och känslighet.

Hypnosterapi - i den moderna världen!
Hypnosterapi är ett enormt terapeutiskt healing verktyg och det är vida använt i samhället idag! Det går tillbaka ända till de första historiska dokumentationerna. Det har praktiserats över hela världen inom den konventionella vården, hälsoterapeuter, Healers, Shamaner, häxor, visa kvinnor, medicinmän i olika stammar etc. Akademin är så exalterade att kunna lägga in och få med Hypnosterapi i veckoprogrammet! Pilar kommer att ge en föreläsning i ämnet tillsammans med att erbjuda en grupp hypnosterapi session. Pilars kunskap och erfarenhet kommer att guida er genom dagen tillsammans med de olika övningarna och vi vet att ni alla är inne för en otroligt spännande dag!

Föreläsningar/Workshop:
Det inspirerande mediet i Camilla Elfving, genom hennes omfattande kunskap och erfarenhet kommer hon att ge föreläsningar/prata om Nära-döden-upplevelser, ut-ur-kroppen upplevelser och resor inom inre dimensioner. Hon kommer varsamt guida var och en igenom sin dag genom att hjälpa och inspirera eleven att utforska deras inre dimensioner och mediala potential.

Spirituell healing - kontakt healing har inga gränser!
Akademin är spänd på denna speciella dag som vi tillägnat åt kompletterande terapier, psykologi i mediumskap och spirituell kontakt healing. Julie Jones och Anna Eriksson kommer tillhandahålla ett fullspäckat program med siktet att inspirera ditt inneboende medium! Detta är en dag du inte bör missa!

Distans healing:
En av Akademins “special kvällar” är att samlas vid vattenbrynet (om vädret tillåter) där vi använder naturliga rytmer från naturen för att skapa en cirkel för distanshealing! Cirkeln kommer ledas av erfarna lärare som hjälper dig att gå in i din kraft och förlänga din länk till healingguiderna och dess intelligenser. När länken har skapats, efterfrågar vi healing att sändas till våra kära, djurriket, planeten etc. Förra året var en otrolig emotionell samhörighet, där vi rördes av den andliga kärlekens kraft.

Kvällsaktiviteter
Självklart är dessa kvällsarrangemang frivilliga! Hursomhelst, är det en vecka av samhörighet...Förra året hade vi sångkvällar i trädgården med en av gästerna som spelade på sin gitarr, vi hade ett bling party, BBQ etc. En massa roligt!! Så vi hoppas du vill komma och ha en glädjefull tid med oss!
 

       Meditationens kraft

Meditation är ett enkelt sätt att bekämpa effekterna av daglig stress och ta tillbaka kontrollen över din hälsa. Att lära sig att stilla tankarna är inte så enkelt för nybörjare! Dock låter det dig hitta stillheten inom dig.

Endast 20 minuter/dag hjälper dig att inte bara självläka utan också att stå ut med det ständiga ljud och föroreningar som har en enorm effekt på flera nivåer av vem vi är och hur vi är skapta. Det kommer också hjälpa dig att hitta inre frid och en balans som minskar stress, vilket är en fantastisk grund för hela ditt välmående.

I utvecklandet av mediumskapet… är Meditation nyckeln till att uppnå ett förändrat medvetandetillstånd som är nödvändigt i den mediala utvecklingen. Meditation/förändrat medvetandetillstånd möjliggör för ett medium att länka samman med den spirituella världen.

Om du är intresserad av att lära dig hur du mediterar, varför inte komma med på vår Rhythm of Life sommar retreat vecka? Våra skickliga och erfarna lärare kommer erbjuda meditation varje morgon och det gör verkligen skillnad för resten av ditt dagsprogram!

Veronika Lundholm är din värdinna och tolk under denna magiska vecka och hon framför ett varmt välkommen till er alla!!
Vi ser fram emot att träffa dig

Veronika Lundholm & Team

Möt Jackson Jones 18 år

Hej allihop!

För er som inte känner mig, mitt namn är Jackson Jones och jag är 18 år. Jag föddes in i en medial familj vilket gör mig minst sagt en aning välsignad! Att vara sex stycken medium i en familj måste vara något sorts spirituellt rekord, tror jag!

Då både min mamma och pappa är internationella medium tillsammans med mina tre syskon så blev spiritualismen väldigt naturlig för mig och att växa upp i en sådan miljö gav mig så många möjligheter att det inte dröjde länge förrän jag hade min första ”spirituella” upplevelse.

Min pappa är Jeff Jones, som jag är säker att många av er redan känner! Jag måste få säga att jag är väldigt stolt över hans arbete och prestationer och speciellt då vad han har gjort inte bara för spiritualismen men för världen och Sverige i synnerhet.

Han är i mitt tycke ett av vår tids största medium och jag är inte partisk när jag säger det! Det är helt enkelt så att i mitt ”unga” liv har jag haft förmånen att få möta och sitta med några av Englands, Wales’, Sveriges och Tysklands bästa medium.

Jeff, min pappa, har hjälpt mig förstå min värdefulla gåva som Gud har gett mig och jag ser fram emot att få dela den med världen. Jag har blivit Akademins ”röst” för andra unga, kämpande medium som kanske inte vet vem de är eller ens vet om att de är mediala.

Jag har lärt mig vikten av att vika en kväll i veckan för att sitta och utveckla mitt mediumskap. Jag sitter just nu i en utvecklingscirkel för mentalt mediumskap tillsammans med en erfaren lärare. Det som har hjälpt mig under min spirituella resa var att delta i några helgkurser i Sverige tillsammans med The Academy of Excellence.

Min bästa erfarenhet och tid var när jag tillsammans med The Academy of Excellence deltog i The Rhythm of Life Tour på Marholmen, Sverige. Vilken vecka det var!! Den tog mig med storm! Det fanns många höjdpunkter såklart men den som förändrade något inom mig var när jag fick bevittna en kväll med fysiska fenomen/transfiguration. Den kvällen bevisade, utan minsta tvivel, för alla närvarande att den mänskliga själen lever vidare efter den så kallade fysiska döden! Det visar också att jag har en lång väg att gå och så mycket kvar att lära.
Veckan var fylld med lektioner och workshops där varje dag hade sitt eget tema och lärare. Då jag är så ung så var The Rhythm of Life så veckan så viktig för mig eftersom jag lärde mig så mycket om mig själv och mitt mediumskap och om det är någon som letar efter sätt att förbättra sin nuvarande kunskap eller få mer erfarenhet och verktyg inom mediumskapet så vill jag varmt rekommendera The Rhythm of Life Tour – Sommar Retreat.

Lärarna och mediumen visade sig ha en stor kunskap inom sitt område och när det gäller livet i allmänhet! Detta gjorde att jag kände mig så trygg i gruppen där åldrarna gick från mig som var sjutton år då upp till några som var sjuttio år unga. Åldern spelade ingen roll utan vi blev en sann spirituell familj!

The Rhythm of Life veckan också känd som en Spirituell Sommar Retreat, kommer att hållas den 6-13 juli 2019 på Marholmen som ligger i hjärtat av Stockholm. Ungdomar är välkomna. Jag kommer att vara där och om jag kan hjälpa er med några frågor så var snälla och ta kontakt genom info@jeffjones.se

Jackson Jones. Medium/Healer under utveckling.

 

Lärare & Team


Jeff Jones - VD  
The Academy of Excellence.

Jeffs extraordinära arbete som professionell spirituell konsult/ medium, har naturligt placerat honom på den internationella scenen i över trettio år.

Under dessa år har Jeff varit inbjuden till elva olika länder där han haft möjlighet att demonstrera sitt makalösa mediumskap samtidigt med att undervisa i de mediala fenomenen.

Jeff har mer än 50 års erfarenhet och han är ett respekterade mediumen i vår tid vilket betyder att han är en av det mest eftersökta läraren i mediumskap i hela Europa.

Läs mer om Jeff här; jeffjones.se


Julie Jones  -  Är en psykolog och KBT specialist och arbetar för närvarande som lärare i Psykologi på Cardiff Univeritet.
Julie har över 25 år på den Internationella plattformen som Medium, Healer, Lärare och Författare. 

Hennes unika metod att kombinera Psykologi med Mediumskapet, ger hennes klienter förändring, hopp och healing. Men mest av allt, en ny framtid hur man upprätthåller förändring!

Julie undervisar alla studenter i Akademin i ämnet -  Psykologi in i Mediumskapet. Hennes arbete involverar skapandet av broar mellan psyket och den mediumistiska potentialen. Men också gundläggande färdigheter i  Rådgivning och hur man håller sig själv trygg inom den egna känslighet.

Läs mer om Julie här;
The Academy of Excellence

Veronika Lundholm - Tolk / Värdinna / Koordinator Veronika Lundholm är Akademins koordinator och hon finns redo och tillgänglig att ta emot era samtal och besvara vilka frågor ni än må ha.

Hon är ett medium/healer under utbildning men under Rhythm of Life veckan finns Veronika där också som vår tolk. Dock finns ett helt team bakom henne, tillgängliga att hjälpa och råda er i de frågor som kan dyka upp!


Malin Lindgren - Projektledare

Malin bor utanför Skellefteå och för henne är det viktigt att ha närheten till naturen och växterna, som ger så mycket läkning för både kropp och själ.
Hon är utbildad naturkosmetisk hudvårdsterapeut och har jobbat mycket med naturliga och rena växtoljor och vet vad det kan göra för vår hud och sinne, både invärtes och utvärtes.
Malin har under flera år jobbat med sin personliga och andliga utveckling, gått olika kurser. Hon ser hur viktigt det är att få vara tillsammans med likasinnade i en kärleksfull samvaro, för då utvecklas man ännu mer. Så hon ser verkligen framemot den här sommar retreaten, vad den ska berika var och en av oss.
"Det ska bli så roligt att få möta alla och vi får skapa en fantastisk energi tillsammans."
 

Carolina Juntti Lundqvist - är  Akademins administratör. Till yrket är hon socionom men avsätter just nu tid för sin spirituella utveckling. Både för sin person och för sin livsväg. Hon har även skrivit in sig på Akademins healingutbildning, vilket hon verkligen längtar efter att få  starta!

Hennes intressen är bl a böcker, skrivande, all personlig utveckling och att studera och förkovra sig. Carolinas kunskaper tillsammans med hennes härliga känsla för humor, kommer värma oss alla! Carolina ser fram emot att få träffa er alla på Marholmen i sommar! 
Anna Eriksson - The Academy of Excellence är mycket glada och stolta att få välkomna Anna! Anna har tränat och studerat det 2,5 åriga programmet hos The Academy of Excellence och uppnått utmärkelsen som certifierad healer. Anna har också gått vidare i sin utbildning där hon studerar för att bli ett spiritualistiskt medium. På the Rhythm of Life kommer Anna hålla en föreläsning om komplementär terapi och Spirituell kontakthealing och för att citera Anna själv: “Vi kan antingen självhela eller självförstöra”

Anna ser fram emot att träffa er alla på denna sommar retreat! Kom och delta på detta healing äventyr!

Angelque Wallsten - jobbar som certifierad lärare i Yoga, Mediyoga och Qi Gong i sin yrkesroll som hälsovägledare och stressterapeut. Hon är också chef för massörerna men har sin bakgrund i sjukvården där hon bl a jobbat i psykiatrin.

För Angelique innebär, att vara ett känsligt instrument, att hon njuter av allt spirituellt. Nyligen har hon antecknat sig för Akademins utbildning i Spirituell kontakthealing och hon är också Akademins representant i Norrbotten.

I sommar är Angelique en av lärarna på The Rhythm of Life och henne har du nöjet att träffa varje morgon på Marholmen då hon leder vår morgonyoga. Hennes healingkunskaper kommer ge oss rätt riktning, så vår kropp, själ och sinne anpassar sig och skapar stabil grund för resten av dagen!


   

 

Pilar Obiols Lundholm 
Efter många år i företagsvärlden i multinationella företag har Pilar återvänt till sina rötter - spirituellt arbete och att hjälpa andra att öppna upp sitt högre jag. Pilar är Certifierad Hypnosterapeut, IACT (International Association of Counselors and Therapists) Utbildad vid Holistic Healing Center NY. I utbildningsallians med The Newton Institute 

Pilar har praktik i Stockholm, Barcelona och Alicante på vilken hon guidar klienter genom tidigare liv, regressioner och tiden mellan liven, i vilket vi planerar syftet med vår återfödelse och möter våra spirituella guider och familjer.Camilla Elfving - Spiritualistiskt medium, lärare och författare. Som framgångsrik författare har Camilla skrivit många intressanta böcker i ämnet det Paranormala. Camilla skriver också för närvarande för tidningen Free. I hennes hektiska schema är hon en i teamet som producerar och driver en framgångsrik Medium Pod!

Camilla lever med den unika förmågan att lämna sin kropp och göra själsresor. Ett tillstånd som ger dig inblick och upplysning men också möjlighet att besöka den själsliga nivån, där man kan återförenas med nära och kära som har gått vidare.

Du kan läsa mer om Camilla här:
Camilla Elfving
Fredrik Haglund - är vårt senaste tillskott till vårt fantastiska team av lärare och terapeuter. Fredrik 
kommer från Karlstad och har utbildat sig inom mediumskap och healing både i Sverige och i England. I England har han dessutom certifikat, CSNU. Att utveckla sig själv och sitt mediumskap, både personligt och spirituellt, är något som pågår hela livet anser Fredrik.

Under Fredriks dag, kommer vi jobba med olika tekniker och verktyg både mediumistiskt och intuitivt. Vi kommer ex. titta på hur vi kan kan stärka vår länk med andevärlden, hur vi kan lita på informationen vi får och hur vi kan stretcha oss själv. Detta blir en dag som bl. a. kommer innehålla teori, praktik och filosofi.