NYHET!!
 The Rhythm of Life Tour

                                        SOMMAR RETREAT  - 2020

                                                        CARDIFF - WALES
                                 23 - 30 Maj
                                    2020

 

Hej Kära Vänner,

Jeff Jones, Teamet tillsammans med The Academy of Excellence vill ta tillfället i akt att önska er alla varmt välkomna! Vi sträcker vidare ut våra hjärtan av vänskap genom att erbjuda en inbjudan  till er att komma och  förena er med oss på Rhythm of Life Tour 2020 som kommer att hållas i Cardiff, huvudstaden i Wales.
Som ni alla vet så är våra “Spirituella Sommar Retreats” verkligen mycket populära, och av den anledningen, rekommenderar vi starkt tidig bokning, för att vara säker på att ha en plats med oss på detta spännande besök i Wales.
Vi har valt Cardiff pga populära önskningar! Genom att åter hålla The Rhythm of Life Tour i Wales, betyder naturligtvis att RTL faktiskt kommer tillbaka hem! Ja, vår sommarskola, som det var känt som på den gamla tiden, startade här, mitt i hjärtat av Wales, och många av er håller än idag i några kära minnen!
Jag vet att många av er som sammanstrålade med oss i under de första åren, längtar att få komma tillbaka och åter få göra det hela igen! Att få bada i den forntida Keltiska Kraften och Energin kan endast ge er en sak och det är sann Spirituell Healing!
Wales har öppnat sina dörrar för att välkomna er alla! Du är högeligen välkommen och jag vet att veckan som vi har arrangerat för er 2020 kommer att ge er många nya spännande erfarenheter som återigen kommer att bli etsade i era hjärtan.

loading...

Vad är The Rhythm of Life Tour?

The Rhythm of Life Tour grundades redan för mer än 15 år sedan av det internationella mediumet Jeff Jones, som även är grundare av The Academy of Excellence, RLT's fokus ligger i att samla alla  spirituellt likasinnade tillsammans från alla livets väger.

Denna unika vecka tillåter oss alla att fira vår Spiritualitet, Unikhet och mest av allt vår sanna Individualitet.


Sommar Retreat Wales 23-30 maj 2020

The Rhythm of life Tour firar åter ännu ett år av succé. Efter 2019, har det bevisats att återtagandet sommarskolans veckan efter så många år, applåderas av många av våra gamla såväl som nya vänner/gäster.

The Academy of Excellence är nu glada att kunna presentera The Rhythm of Life Tour - Sommar retreat 2020!

Sommarveckan kommer att hållas i det absoluta hjärtat av det magiska centrumet av Cardiff som är huvudstaden i Wales.

Vi har beslutat att erbjuda två olika veckor, där den första veckan kommer att ske den 23 - 30 maj 2020. Detta är en svensk/engelsk vecka. För att delta under denna vecka behöver du ha en förståelse av ett av dessa språk.

En svensk tolk kommer att bli försedd av The Rhythm of Life Tour

Den andra veckan är tysk/engelsk. Veckan kommer att ske 6 - 13 juni 2020.
För att delta under denna vecka behöver du ha en förståelse av ett av dessa språk.

En tysk tolk kommer att bli försedd av The Rhythm of Life Tour 


Varför Wales?

Wales är känt som sångernas land! Det är stöpt i en gammal spirituell Keltisk kraft och energi och jag tror verkligen att det är anledningen till att Wales står som värd för några av de mest framstående medium i världen!!

Wales unika geografi har skapat gångbara gröna landskap, från berg till kust via forntida skogar, sjöar och floder - och över 4000 kv.km av National parker. Delfiner, Lunnefåglar och röda drakar kallar alla Wales för hem.

Cardiff är en av Storbritanniens topp tio bland shoppingplatser, medans Cardiff vikars barer och restauranger utgör mål för en pulserande fritid.

Vi hoppas att Wales kommer att viska till din själ så att du kommer och sammanstrålar med oss och din själs anor? Genom att boka din plats tidigt med oss, ger det dig en säker plats då platserna är begränsade!!

Vi vet genom våra tidigare “sommarskolor” att Wales kommer att ge våra Gäster en enorm erfarenhet till varje individ vilket kan, vid vissa tillfällen länka till ett tidigare liv erfarenhet, kunskap o.s.v.

Veckan kommer att erbjuda alla en möjlighet att skriva ett nytt kapitel inom deras egna personliga/Spirituella livsbok!
Vi vet att Wales kan endast fylla er aptit med en kärlek som kommer att ge föda till er själ med enorm glädje, en spännande tid och viktigast av allt massor av nya intryck och erfarenheter genom styrkan av kärlek & andlighet.
 

loading...


Program


Teamet har lagt ned en avsevärd mängd av tid för att omsorgsfullt planera och skapa en spännande “sommarskola”

Vi hoppas att The Rhythm of Life Tour, kommer att ge alla våra gäster en väl balanserad vecka som i gengäld kommer att ge alla en möjlighet att njuta av Wales, vår sommarskola tillsammans med att få besöka våra Spirituella kyrkor.

Därav kanhända att schemat verkar lite "välfyllt" eller man kan kanske kalla det lite "intensivt" för en del?

Vi hoppas dock att vi inte skrämmer bort någon, för det är inte alls vår mening!
Det är faktiskt precis tvärtom, eftersom vi vill att alla ska kunna ta möjligheten att expandera deras potential inom alla erfarenheter som skapas för dem.


(RLT) har verkligen försökt att finna balansen för hela veckan, där våra gäster kan glädjas åt våra morgon föreläsningar, fritid under eftermiddagen tillsammans med vårt kvällsprogram inom våra Spirituella kyrkor.