The Rhythm of Life Tour
  SOMMAR RETREAT
         CARDIFF - WALES

                                                           24 - 31 Juli

      2021


 

Av naturliga skäl pga situationen av COVID-19 är det inte möjligt att arrangera event med fysiska möten eller att be våra gäster att flyga och resa under de omständigheter som råder.
Av den anledningen har vi beslutat att ställa in även den svenska veckan, 24 - 31 Juli 2021 och all ny planering och uppdateringar tills situationen har stabiliserats.
Vi vill ta detta tillfälle i akt att TACKA ER för ert tålamod och förståelse, och vi ser fram emot att snart kunna ses igen!

Hej kära vänner,
The Academy of Excellence vill ta tillfället i akt att varmt välkomna alla våra vänner och speciellt alla nya vänner som just har anslutit sig till oss.

Det var med stor sorg som vi var tvungna att slutligen fatta beslutet att inte gå vidare med vår sommarvecka i maj 2020. Vi vet att många av er var otroligt ledsna över att ni inte kunde vara med oss, men vi tackar er för er förståelse och ert lojala stöd.
Vi kommer nu med goda nyheter, vi kan se solen i horisonten! Vi har säkerställt nya datum för 2021!

Därför är vi glada att nu kunna expandera vår kärlek och vänskap genom att få bjuda in er alla att komma och delta med oss på Rhythm of Life Tour 2021 som kommer att hållas i Cardiff, huvudstaden i Wales.

Som ni alla vet är våra "Spirituella Sommar Retreats" mycket populära och för att säkra en plats med oss på detta spännande besök i Wales så vill vi starkt rekommendera en tidig bokning.
Vi har valt Cardiff på allmän begäran! Genom att åter hålla (RLT) The Rhythm of Life Tour (Sommar Retreat)  i Wales så återvänder vi hem till där allt började för ungefär 20 år sedan, mitt i hjärtat av Cardiff, Wales och vi vet att många av er har mycket fina minnen därifrån!

Vi vet att många av er som deltog på de allra första retreaten längtar efter att få komma tillbaka och uppleva allt igen! Att få omslutas av denna gamla keltiska historia och kraft kommer att skänka er alla sann spirituell healing och en härlig känsla av samhörighet.

Wales kommer återigen att öppna sina hjärtan och dörrar för att välkomna er alla! Ni är så välkomna, och vi vet att de veckor som vi har planerat för er under 2021 kommer att ge er många nya och spännande upplevelser som än en gång kommer att etsa sig fast i era hjärtan.

loading...

Vad är The Rhythm of Life Tour?

The Rhythm of Life Tour grundades redan för mer än 15 år sedan av det internationella mediumet Jeff Jones, som även är grundare av The Academy of Excellence, RLT's fokus ligger i att samla alla  spirituellt likasinnade tillsammans från alla livets väger.

Denna unika vecka tillåter oss alla att fira vår Spiritualitet, Unikhet och mest av allt vår sanna Individualitet.


Sommar Retreat Wales 24-31 juli 2021

The Rhythm of life Tour firar åter ännu ett år av succé. Efter 2019, har det bevisats att återtagandet sommarskolans veckan efter så många år, applåderas av många av våra gamla såväl som nya vänner/gäster.

The Academy of Excellence är nu glada att kunna presentera The Rhythm of Life Tour - Sommar retreat 2021!

Sommarveckan kommer att hållas i det absoluta hjärtat av det magiska centrumet av Cardiff som är huvudstaden i Wales.

Vi har beslutat att erbjuda tre olika veckor, där den första veckan kommer att ske den 24 - 31 juli 2021. Detta är en svensk/engelsk vecka. För att delta under denna vecka behöver du ha en förståelse av ett av dessa språk.

En svensk tolk kommer att bli försedd av The Rhythm of Life Tour

Den andra veckan är tysk/engelsk. Veckan kommer att ske 7 - 14 augusti 2021.
För att delta under denna vecka behöver du ha en förståelse av ett av dessa språk.

En tysk tolk kommer att bli försedd av The Rhythm of Life Tour 

Den tredje veckan är enbart på engelska. Veckan kommer att ske 28 augusti - 4 september 2021.
För att delta under denna vecka behöver du ha full förståelse av det engelska språket.

Varför Wales?

Wales är känt som sångernas land! Det är stöpt i en gammal spirituell Keltisk kraft och energi och jag tror verkligen att det är anledningen till att Wales står som värd för några av de mest framstående medium i världen!!

Wales unika geografi har skapat gångbara gröna landskap, från berg till kust via forntida skogar, sjöar och floder - och över 4000 kv.km av National parker. Delfiner, Lunnefåglar och röda drakar kallar alla Wales för hem.

Cardiff är en av Storbritanniens topp tio bland shoppingplatser, medans Cardiff vikars barer och restauranger utgör mål för en pulserande fritid.

Vi hoppas att Wales kommer att viska till din själ så att du kommer och sammanstrålar med oss och din själs anor? Genom att boka din plats tidigt med oss, ger det dig en säker plats då platserna är begränsade!!

Vi vet genom våra tidigare “sommarskolor” att Wales kommer att ge våra Gäster en enorm erfarenhet till varje individ vilket kan, vid vissa tillfällen länka till ett tidigare liv erfarenhet, kunskap o.s.v.

Veckan kommer att erbjuda alla en möjlighet att skriva ett nytt kapitel inom deras egna personliga/Spirituella livsbok!
Vi vet att Wales kan endast fylla er aptit med en kärlek som kommer att ge föda till er själ med enorm glädje, en spännande tid och viktigast av allt massor av nya intryck och erfarenheter genom styrkan av kärlek & andlighet.

loading...


Program


Teamet har lagt ned en avsevärd mängd av tid för att omsorgsfullt planera och skapa en spännande “sommarskola”

Vi hoppas att The Rhythm of Life Tour, kommer att ge alla våra gäster en väl balanserad vecka som i gengäld kommer att ge alla en möjlighet att njuta av Wales, vår sommarskola tillsammans med att få besöka våra Spirituella kyrkor.

Därav kanhända att schemat verkar lite "välfyllt" eller man kan kanske kalla det lite "intensivt" för en del?

Vi hoppas dock att vi inte skrämmer bort någon, för det är inte alls vår mening!
Det är faktiskt precis tvärtom, eftersom vi vill att alla ska kunna ta möjligheten att expandera deras potential inom alla erfarenheter som skapas för dem.


(RLT) har verkligen försökt att finna balansen för hela veckan, där våra gäster kan glädjas åt våra morgon föreläsningar, fritid under eftermiddagen tillsammans med vårt kvällsprogram inom våra Spirituella kyrkor.