Låt oss få presentera vårt otroliga & fantastiska Lärar / Terpeut Team 
2019

Program 6-13 juli 2019

The Academy of Excellence hedrar sig själv genom att erbjuda en komplett holistiskt närmande till alla våra gäster tillsammans med att applicera det in i vårt utbildningsprogram, så att alla våra studenter blir mycket väl tillvaratagna och omhändertagna!

Det fantastiska teamet i årets program är så exalterade och jag vet att var och en kommer att krydda sin egna dag och veckan!
Från nybörjare upp till avancerade, så finns här "någonting för alla" Även om veckan kretsar runtomkring  spiritualitet, Mediumskap, Helaing, Psykologi etc, så finns där fortfarande ett varierat omfång av ämnen för alla att omfamna.

Där kommer att finnas fördjupade föreläsningar och workshops med mycket praktiska övningar. Alla ämnen har en fullkomlig  fokus på personlig/spirituell och medial utveckling. Genom att lära sig att väcka sin ande tillåter dig att hitta den där inre balansen mellan kropp, sinne och ande, detta vill vidare tillåta din ande att glädjas inom den positiva universella delen av livet där du finner din egen rytm, ljud and viktigast av allt, ditt leende!

Här kan du du läsa mer om VAD denna fantastiska vecka erbjuder:

Program för 2019 

Morgon meditation eller Morgon yoga -  Där finns inget bättre sätt än att starta vårt dagliga program genom att vi erbjuder våra gäster tidig morgon Medi-Yoga till de som är subtila och lite mer erfarna. Emellertid, för de som inte har så lätt att ta sig upp och ned på marken, erbjuder vi en stilla Meditation. Normalt så sker dessa aktiviteter ute i naturen (beroende på vädret). Att sitta & bada i morgonens solsken tillåter solen att ge föda till vår tallkottkörtel som stimulerar en känsla av godhet och välmående. Båda aktiviteterna är guidade av våra skickliga och erfarna lärare.

Låt oss bli fysiska – Detta är vårt tema för vår:
Fysiska Mediumskap Afton

Detta är en av det mest spännande former av mediumskapet! För att fysiskt mediumskap ska kunna genomföras så måste alla kraven bli bemötta och där måste finnas ett fysiskt medium närvarande! Den här formen av mediumskap är "Naturligt Objektivt "! Och vad som än produceras i rummet ska alla kunna se och höra samma sak! Jeff Jones kommer att erbjuda två separata experimentella seanser under veckan! Den första genom att demonstrera fysiskt fenomen i normalt dagsljus! Den andra i rött ljus med ett kabinett.

Trans Mediumskap - Afton workshop
Trans mediumskap är en väsentlig aspekt av mediumskapet! Har du Trans potential? Skulle du vilja lära dig hur du kan fördjupa din länk till Andevärlden? Under veckan kommer vi att ge en föreläsning om Trans mediumskapet tillsammans med att hjälpa de som kan ha eller visar ptential! Ett genuint tillstånd av trans kan ses som en mer direkt länk av kommunikation som kan bli förlitas på och testas!

Psykologi in  Mediumskapet - Att ta hand om sig själv genom att sätta gränser!
Spirituell Healing är redan en erkänd komplementär terapi i Storbritannien. Likväl, så är Mediumskapet också erkänt inom den terapeutiska världen också! Julie kommer erbjuda Föreläsningar and workshops angående hur man kan arbeta och fungera inom den terapeutiska miljön tillsammans med att ha en komplett holistiskt perspektiv. Vi kommer att lära eleven i hur man sätter gränser tillsammans med att bygga bron mellan den fysiska verkligheten av sig själv tillsammans med att förlänga bron in i din mediala potential och känslighet.

Hypnosterapi - i den moderna världen!
Hypnosterapi är ett enormt terapeutiskt healing verktyg och det är vida använt i samhället idag! Det går tillbaka ända till de första historiska dokumentationerna. Det har praktiserats över hela världen inom den konventionella vården, hälsoterapeuter, Healers, Shamaner, häxor, visa kvinnor, medicinmän i olika stammar etc. Akademin är så exalterade att kunna lägga in och få med Hypnosterapi i veckoprogrammet! Pilar kommer att ge en föreläsning i ämnet tillsammans med att erbjuda en grupp hypnosterapi session. Pilars kunskap och erfarenhet kommer att guida er genom dagen tillsammans med de olika övningarna och vi vet att ni alla är inne för en otroligt spännande dag!

Föreläsningar/Workshop:
Det inspirerande mediet i Camilla Elfving, genom hennes omfattande kunskap och erfarenhet kommer hon att ge föreläsningar/prata om Nära-döden-upplevelser, ut-ur-kroppen upplevelser och resor inom inre dimensioner. Hon kommer varsamt guida var och en igenom sin dag genom att hjälpa och inspirera eleven att utforska deras inre dimensioner och mediala potential.

Spirituell healing - kontakt healing har inga gränser!
Akademin är spänd på denna speciella dag som vi tillägnat åt kompletterande terapier, psykologi i mediumskap och spirituell kontakt healing. Julie Jones och Anna Eriksson kommer tillhandahålla ett fullspäckat program med siktet att inspirera ditt inneboende medium! Detta är en dag du inte bör missa!

Distans healing:
En av Akademins “special kvällar” är att samlas vid vattenbrynet (om vädret tillåter) där vi använder naturliga rytmer från naturen för att skapa en cirkel för distanshealing! Cirkeln kommer ledas av erfarna lärare som hjälper dig att gå in i din kraft och förlänga din länk till healingguiderna och dess intelligenser. När länken har skapats, efterfrågar vi healing att sändas till våra kära, djurriket, planeten etc. Förra året var en otrolig emotionell samhörighet, där vi rördes av andliga kärlekens kraft.

Kvällsaktiviteter
Självklart är dessa kvällsarrangemang frivilliga! Hursomhelst, är det en vecka av samhörighet...Förra året hade vi sångkvällar i trädgården med en av gästerna som spelade på sin gitarr, vi hade ett bling party, BBQ etc. En massa roligt!! Så vi hoppas du vill komma och ha en glädjefull tid med oss!
 

            Meditationens kraft

Meditation är ett enkelt sätt att bekämpa effekterna av daglig stress och ta tillbaka kontrollen över din hälsa. Att lära sig att stilla tankarna är inte så enkelt för nybörjare! Dock låter det dig hitta stillheten inom dig.

Endast 20 minuter/dag hjälper dig att inte bara självläka utan också att stå ut med det ständiga ljud och föroreningar som har en enorm effekt på flera nivåer av vem vi är och hur vi är skapta. Det kommer också hjälpa dig att hitta inre frid och en balans som minskar stress, vilket är en fantastisk grund för hela ditt välmående.

I utvecklandet av mediumskapet… är Meditation nyckeln till att uppnå ett förändrat medvetandetillstånd som är nödvändigt i den mediala utvecklingen. Meditation/förändrat medvetandetillstånd möjliggör för ett medium att länka samman med den spirituella världen.

Om du är intresserad av att lära dig hur du mediterar, varför inte komma med på vår Rhythm of Life sommar retreat vecka? Våra skickliga och erfarna lärare kommer erbjuda meditation varje morgon och det gör verkligen skillnad för resten av ditt dagsprogram!

Veronika Lundholm är din värdinna och tolk under denna magiska vecka och hon framför ett varmt välkommen till er alla!!
Vi ser fram emot att träffa dig

Veronika Lundholm & Team

Möt Jackson Jones 18 år

Hej allihop!

För er som inte känner mig, mitt namn är Jackson Jones och jag är 18 år. Jag föddes in i en medial familj vilket gör mig minst sagt en aning välsignad! Att vara sex stycken medium i en familj måste vara något sorts spirituellt rekord, tror jag!

Läs hela den unika historien om Jackson här:   Jackson

Lärare & Team


Jeff Jones - VD  
The Academy of Excellence.

Hans extraordinära arbeta som professionell spirituell konsult/medium, har naturligt placerat honom på den internationella scenen i över trettio år. Jeff har arbetat i elva olika länder runt om i världen, föreläst, undervisat, tillsammans med demonstrerat sitt makalösa mediumskap. Med mer än 50 års erfarenhet att kommunicera med den spirituella världen är han en av de mest efterfrågade medium/lärarna i hela Europa. Jeff är ett erfaret fysiskt medium samtidigt som han är ett utmärkt medium i alla aspekter av mentalt mediumskap och genom sin disciplin kan han lära ut och demonstrera alla aspekter av mediumskap på en mycket hög nivå.


Läs mer om Jeff här; jeffjones.seJulie Jones  -  Är en psykolog och KBT specialist och arbetar för närvarande som lärare i Psykologi på Cardiff Univeritet.
Julie har över 25 år på den Internationella plattformen som Medium, Healer, Lärare och Författare. 
Hennes unika metod av att kombinera Psykologin och Mediumskapet, ger alla hennes klienter förändring, hopp, healing och mest av allt, ny framtid i hur man upprätthåller förändring!
Julie undervisar alla studenter inom Akademin Psykologi in i Mediumskapet. Hennes arbete involverar skapandet av broar mellan psyket och det mediumistiska potentialen tillsammans med färdigheter i  grunden av Rådgivning  i hur man håller sig själv trygg inom din egna känslighet.

Läs mer om Julie här;
The Academy of Excellence

Veronika Lundholm - Tolk / Värdinna / Koordinator 

Veronika Lundholm är Akademins koordinator och hon finns redo och tillgänglig att ta emot era samtal och besvara vilka frågor ni än må ha.

Hon är ett medium/healer under utbildning men under Rhythm of Life veckan finns Veronika där också som vår tolk. Dock så finne där ett helt team, tillgängliga att hjälpa och råda er i de frågor som kan dyka upp!

 


   

 

Pilar Obiols Lundholm 
Efter många år i företagsvärlden i multinationella företag har Pilar återvänt till sina rötter, spirituellt arbete och att hjälpa andra att öppna upp sitt högre jag. Pilar är certifierad Master i hypnosterapi genom Michael Newton Institutet i USA och innehar examen i psykologi från Stockholms universitet. Pilar har en praktik i Stockholm där hon tar klienter genom tidigare liv regressioner samt från tiden mellan liven där vi planerar syftet med vår återfödelse och möter våra spirituella guider och familj.
 Camilla Elfving - Spiritualistiskt medium, lärare och författare. Som framgångsrik författare har Camilla skrivit många intressanta böcker om ämnet det Paranormala. Camilla jobbar och skriver för närvarande för tidningen Free. Inom hennes hektiska schema är hon en del i teamet som producerar och driver en framgångsrik Medium Pod! Camilla lever med den unika förmågan att kunna lämna sin kropp och göra själsresor - ett tillstånd som ger dig inblick och upplysning men också möjligheten att besöka den själsliga nivån, där man kan återförenas med nära och kära som har gått vidare.

Du kan läsa mer om Camilla här:
Camilla Elfving
Fredrik Haglund - vårt senaste tillskott till vårt fantastiska team av lärare och terapeuter. 
Mer information om detta magnifika medium kommer inom kort.
 

Angelique Wallsten - mer info kommer inom kort