The Rhythm of life - Ansvarsförklaring

Kära gäster,
att vara på sommarsemester med din familj och vänner är en spännande tid och är en stor social händelse för alla, så även på denna Sommar Retreat! Men vi måste påminna våra gäster som är bokade på vår sommarvecka att alla som deltar på Rhythm of Life Tour´s arrangemang har ett personligt ansvar för hotellet och dess personal, andra gäster och/eller besökare som befinner sig på Marholmen och använder dess anläggningar. Detta gäller även att visa extra omtanke i det gemensamma boendet och i samtliga kurslokaler.

Vi vill förtydliga att vi inte invänder mot alkoholkonsumtion, vår vilja är att ni alla har en bra tid, slappnar av och njuter av livet under veckan ni spenderar tillsammans med oss. För er som nyttjar alkohol ber vi helt enkelt att du tar fullt ansvar för mängden alkohol som konsumeras så att du kan närvara på samtliga lektioner - då det inte är tillåtet att deltaga på några lektioner eller övningar under påverkan av alkohol eller andra droger. Varje lärare har rätt att be en elev stiga ut ur lokalen om de bedömer att individen inte är lämpad att fullfölja lektionen. Detta gäller givetvis även andra negativa, störande och oacceptabla beteenden.

Om någon deltagare blir negativt påverkad (kränkt, sårad eller förolämpad) av en deltagares beteende, kommer vi att följa upp detta klagomål som kan leda till att du blir ombedd att lämna The Rhythm of Life´s event.
Vi vill också fastställa att om en person orsakar någon form av skador, direkt eller indirekt, kommer denne att hållas ansvarig för dessa och är ansvarig för eventuell ersättningskostnad. Om vi skulle få klagomål gällande ovanstående punkter kommer vi omedelbart att göra en fullständig utredning och om personen blir ombedd att lämna eventet kommer ingen återbetalning att ges.

Detta gäller även då en deltagare väljer att lämna The Rhythm of Life - Summer Retreat 2018 under veckans gång.

Vi tackar alla deltagare för att ni visar varandra största respekt och omtanke under veckans gång!