loading...

Vad är The Rhythm of Life?

The Rhythm of Life Tour grundades redan för mer än 15 år sedan av det internationella mediumet Jeff Jones, som även grundade The Academy of Excellence, med syfte att erbjuda undervisning, och energiarbete världen över.

Jeff Jones blev tidigt medveten om ...

Summer Retreat 2019
6-13 juli

Efter årets stora succe presenterar The Academy of Excellence nu The Rhythm of Life -  Summer Retreat 2019!

Även denna gång kommer vi att befinna oss på sommarparadiset Marholmen. På denna ö mitt i Roslagens  natursköna skärgård omgiven av vatten och skog skapar vi tillsammans den perfekta platsen för att ta en timeout från vardagen och njuta av livet, låta själens rytm göra sig hörd.

Under en vecka av andlig gemenskap har du möjlighet att delta på föreläsningar, i workshops med många olika temaområden.

Du har också möjlighet att boka privata sessioner med någon av lärarna på retreaten.

Däremellan skapar du ditt eget utrymme för stillhet och rekreation.

Vi har också gemensamma aktiviteter på kvällarna med mycket mys, sång och prat för alla deltagare - ett tillfälle att lära känna varandra och skapa nya vänskapsband.

Missa inte chansen till denna sköna, mysiga, utvecklande och givande sommarretreat!

Anmäl dig så snart du kan - antalet platser är begränsade. All undervisning sker på både svenska och engelska och tolkas.

För med infomation om boende och Marholmen - klicka här!

Program

The Academy of Excellence arbetar tillsammans med sina gästlärare ur ett holisitiskt perspektiv inom vägledning, övningar och utveckling.

Årets program bjuder på många djuplodade föreläsningar och lektioner inom andlig och medial utveckling -  men ger även tillfälle att dansa, sjunga och fira vår andliga gemenskap!

På programmet finner du bl a:

  • Fysiskt mediumskap
  • Transmediumskap
  • Psykologi i relation till Mediumskap
  • Spiritual Healing